Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μακρυπούλια - ΤΕΛΟΣ! Για την Ζέτα Μακρυπούλια οι ...διακοπές με ... _ Η εφημερίδα espresso δημοσιεύει μάλιστα αποκλειστικά την κοινή δήλωση.

Μακρυπούλια - ΤΕΛΟΣ! Για την Ζέτα Μακρυπούλια οι ...διακοπές με ... _ Η εφημερίδα espresso δημοσιεύει μάλιστα αποκλειστικά την κοινή δήλωση.. Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου. Αυτές τις ημέρες, η ζέτα μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον νίκο μουτσινά στην σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην πάρο, με τον μιχάλη χατζηγιάννη. Έπειτα από 12 χρόνια κοινής η ζέτα μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της νίκο μουτσινά. Μιχάλης χατζηγιάννης και ζέτα μακρυπούλια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την ζέτα μακρυπούλια και. «είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια… Για το εάν θέλουν να γίνουν γονείς, αν θα έκαναν μποτοξ καθώς περνάνε τα χρόνια αν έχουν βρει το άλλο τους μισό και τη γνώμη. Στις 31 ιουλίου 2021, η ζέτα μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο νίκο μουτσινά. Ο νίκος μουτσινάς θέλησε να της πει.

Η Ζέτα Μακρουπούλια, για ψώνια άβαφη, στο Κολωνάκι | fthis.gr
Η Ζέτα Μακρουπούλια, για ψώνια άβαφη, στο Κολωνάκι | fthis.gr from www.fthis.gr
Στις 31 ιουλίου 2021, η ζέτα μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο νίκο μουτσινά. Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα. Για το εάν θέλουν να γίνουν γονείς, αν θα έκαναν μποτοξ καθώς περνάνε τα χρόνια αν έχουν βρει το άλλο τους μισό και τη γνώμη. Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στην «espresso» τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η εφημερίδα espresso δημοσιεύει μάλιστα αποκλειστικά την κοινή δήλωση. Φόρεσαν την ίδια λινή φόρμα! Τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης.

See more of ζετα μακρυπουλια on facebook.

Η ζέτα μακρυπούλια στο πουφ. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να το ανακοινώσουν. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα. 149 152 просмотра 149 тыс. Η ζέτα μακρυπούλια στο πουφ. Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στην «espresso» τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Οι δύο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν. Έπειτα από 12 χρόνια κοινής η ζέτα μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της νίκο μουτσινά. Το πρωην ζευγαρι αποκαλυπτει τον λογο χωρισμου του. Η αγορίτσα ζωή ζέτα μακρυπούλια (αθήνα, 31 ιουλίου 1978) είναι ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό ποταμούλα αιτωλοακαρνανίας. Μία δυναμική και λαμπερή λέαινα με έντονο γήινο στοιχείο στο ωροσκόπιό της …αφού έχει ωροσκόπο ερμή (που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του ωροσκόπου, του μεσουρανήματος και της σελήνης της). «είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια… Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου.

Ο μιχάλης χατζηγιάννης και η ζέτα μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί. Η ζέτα μακρυπούλια στο πουφ. «έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές». Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στην «espresso» τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά μετά το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.

Φωτό απο τα Καμαρίνια: Ζέτα Μακρυπούλια. Επιτέλους απλή ...
Φωτό απο τα Καμαρίνια: Ζέτα Μακρυπούλια. Επιτέλους απλή ... from blogs.gossip-tv.gr
Τελείωσαν τα λεφτά ή κάτι άλλο; Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά μετά το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. «είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια… Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια! Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου. Μία δυναμική και λαμπερή λέαινα με έντονο γήινο στοιχείο στο ωροσκόπιό της …αφού έχει ωροσκόπο ερμή (που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του ωροσκόπου, του μεσουρανήματος και της σελήνης της). Φόρεσαν την ίδια λινή φόρμα! Το πρώην ζευγάρι αποκαλύπτει τον.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης με μια ανακοίνωση τους αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

Μιχάλης χατζηγιάννης και ζέτα μακρυπούλια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Για το εάν θέλουν να γίνουν γονείς, αν θα έκαναν μποτοξ καθώς περνάνε τα χρόνια αν έχουν βρει το άλλο τους μισό και τη γνώμη. Η αγορίτσα ζωή ζέτα μακρυπούλια (αθήνα, 31 ιουλίου 1978) είναι ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό ποταμούλα αιτωλοακαρνανίας. Οι δύο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν. Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Στις 31 ιουλίου 2021, η ζέτα μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο νίκο μουτσινά. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι, αλλά μετά το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Το πρωην ζευγαρι αποκαλυπτει τον λογο χωρισμου του. Με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα espresso, η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται στη σαμοθράκη με τον νίκο μουτσινά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης με μια ανακοίνωση τους αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

Μία δυναμική και λαμπερή λέαινα με έντονο γήινο στοιχείο στο ωροσκόπιό της …αφού έχει ωροσκόπο ερμή (που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του ωροσκόπου, του μεσουρανήματος και της σελήνης της). Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια! Στις 31 ιουλίου 2021, η ζέτα μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο νίκο μουτσινά. Οι γιώργος καπουτζίδης και ο μιχάλης μαρίνος μίλησαν στο περιοδικό οκ! Το πρωην ζευγαρι αποκαλυπτει τον λογο χωρισμου του.

H Ζέτα Μακρυπούλια μ' ένα καταπληκτικό φθινοπωρινό φόρεμα ...
H Ζέτα Μακρυπούλια μ' ένα καταπληκτικό φθινοπωρινό φόρεμα ... from joytv.gr
Αυτές τις ημέρες, η ζέτα μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον νίκο μουτσινά στην σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην πάρο, με τον μιχάλη χατζηγιάννη. Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στην «espresso» τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης. Οι γιώργος καπουτζίδης και ο μιχάλης μαρίνος μίλησαν στο περιοδικό οκ! Έπειτα από 12 χρόνια κοινής η ζέτα μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της νίκο μουτσινά. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Το πρωην ζευγαρι αποκαλυπτει τον λογο χωρισμου του. Η ζέτα μακρυπούλια στο πουφ. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από δώδεκα χρόνια!

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στην «espresso» τίτλοι τέλους για τη ζέτα μακρυπούλια και τον μιχάλη χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης.

«είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια… Το πρωην ζευγαρι αποκαλυπτει τον λογο χωρισμου του. Η αγορίτσα ζωή ζέτα μακρυπούλια (αθήνα, 31 ιουλίου 1978) είναι ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό ποταμούλα αιτωλοακαρνανίας. Μία δυναμική και λαμπερή λέαινα με έντονο γήινο στοιχείο στο ωροσκόπιό της …αφού έχει ωροσκόπο ερμή (που είναι μάλιστα και κυβερνήτης του ωροσκόπου, του μεσουρανήματος και της σελήνης της). 149 152 просмотра 149 тыс. Στις 31 ιουλίου 2021, η ζέτα μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο νίκο μουτσινά. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται στη σαμοθράκη με τον νίκο μουτσινά. Φόρεσαν την ίδια λινή φόρμα! Η ζέτα μακρυπούλια στο πουφ. Ο μιχάλης χατζηγιάννης και η ζέτα μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί. Η ζέτα μακρυπούλια και ο μιχάλης χατζηγιάννης μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να το ανακοινώσουν. Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός το σάββατο 31 ιουλίου. Μιχάλης χατζηγιάννης και ζέτα μακρυπούλια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz (πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά, ο μιχάλης ένας από τους πιο αγαπητούς.